vintage / DIY / streetfashion / redesign

BEHIND THE SCENES: julekampanje med Jenny Skavlan og Thomas Gullestad

14. oktober 2015
Julen nærmer seg med stormskritt og vi går inn i en tid med mange sosaiale sammenkomster, fest og forventninger.

Når man får lov til å jobbe med en av våre absolutte yndligsambassadører, Jenny Skavlan og hennes mann Thomas Gullestad er det to ting som er sikkert:

1. Stylingen og konseptet blir (heldigvis) ikke helt som planlagt. -De er engasjerte og fulle av idèer.

2. Du får noen morsomme dager på jobb.

Vi landet tidlig på et androgynt konsept da Jenny er er racer på å finne fantastiske antrekk i en herlig kombinasjon av nytt, brukt, redesignet og lånt fra både mannens og øvrig families garderobe. Vi tok med oss denne tanken og ønsket å dra den litt lenger ved å gjøre det samme med mannen Thomas. Det skal sies at det ikke på langt nær er like enkelt for gutta å låne fra damenes skap, men med et grundig gjennomgang og en tur eller to utenfor komfortsonen, kan man få noen veldig kule og interessante looks. Den absolutt største suksessen her var kort foldeskjørt utenpå dressbukse til klassisk blazer og skjorte.

Viktige produkter generelt i de kommende månedene er blazere, dresser, skjorter, slips, sløyfer, høye sko, smykker, paljetter, glitter og glamour. Materialer som silke, sateng, velour,skinn og strikk spiller godt sammen og gir en fin look. I denne kampanjen har vi som nevnt fokusert på en androgyn look for å heie på likestilling og å oppfordre alle der ute til å snoke litt i hverandres skap uavhengig av kjønn og leke seg litt med festantrekket. Det er tross alt høytid og tid for fest!

Teamet i øvrig bestod av fotograf Jeton Kacaniku med assistent Marius Aaserud, Trude Mokkelbost Laukli som er med å drive makeupskolen Art Complexion på makeup og Torunn Raunedokken på hår og undertegnende Thomas Sundeen på styling. Alle klærne er fra Fretex og Fretex nettbutikk.

Kampanjen slippes først 4 november, men her er en liten smakebit på hva som kommer og litt stemning fra selve photoshooten:

DSC4224web

IMG 9023

DSC4286web

IMG 9038 2

IMG 9048 2

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake