vintage / DIY / streetfashion / redesign

Brukte møbler og andre godbiter

2. august 2016
Jakter du på et unikt og spesielt møbel til hjemmet ditt, som i tillegg har sjel? Da er det verdt å ta en titt på utvalget av brukte møbler hos Fretex.

Uansett om du skal starte med blanke ark og trenger rimelige møbler til din første hybel, eller du bare har lyst på noe med sjel og karakter som du ikke finner andre steder - du kan være sikker på at du vil snuble over noe ingen andre har når du leter blant våre brukte møbler.

For deg som stadig er på jakt etter unike bruktkupp er Fretex derfor et supert alternativ. Hos oss kan du finne en herlig eklektisk blanding av brukte møbler, med alt fra retro designklassikere til sjeldne antikviteter.

Handler du brukt får du ikke bare en personlig og særegen stil i hjemmet, men det er også miljøvennlig og ikke minst er det snilt mot lommeboken! Og du får ikke bare tak i pent brukte møbler i Oslo, men også i resten av landet.

Brukte møbler i god kvalitet

Møbler som er til overs hos noen, får nytt liv hos andre. Det er gjenbruk på sitt beste. Å finne noe helt spesielt som veldig få andre har, vil garantert gi deg en god følelse. Kanskje det til og med dukker opp et ekte samleobjekt? De brukte møblene er ofte solid håndverk med god kvalitet, slik at de er varige.

Brukte møbler trenger ikke bety at de er gamle og slitte, men skulle de likevel se litt slitne ut kan du bruke kreativiteten din. En oppgradering trenger ikke å bety masse arbeid, og mye er enkelt å gjøre på egenhånd. Du kan bli overrasket over hvor mye litt pussing, grunning og maling kan endre hele utseendet på et møbel.

Fra gammelt til nytt

En gammel hylle kan med hjelp av litt sandpapir og lakk få et helt nytt utseende. Tenk også nye bruksområder på de brukte møblene dine. En liten krakk kan brukes til å sette planter på eller som et nattbord, og en tilårskommen skuff kan bli en kul og original hylle.

Se etter former og kvaliteter på møbler som passer din stil, fremfor noe som kan passe rett inn som det er. Fargen er nemlig det letteste å gjøre noe med. En gammel stol eller sofa kan trekkes om og bli som ny med et nytt stoff i en annen farge eller mønster.

Føler du deg leken og vågal, kan du bruke elementer av sterke farger i interiøret ditt. Trekk for eksempel en gammel lenestol med et stoff i en knallfarge. Den blir automatisk midtpunktet i rommet og tilfører både liv og sjarm. Blir du lei, kan du alltids trekke den om på nytt.

Brukte møbler i Oslo

Lurer du på hvor du kan finne brukte møbler i Oslo? Kom gjerne på besøk i Fretex-butikken på Alnabru. Den er rett og slett landets største bruktbutikk og huser masse brukte møbler og andre ting til hjemmet ditt. Her finner du i tillegg et stort utvalg av klær, interiør, bøker og sportsutstyr.

Om du leter etter et spesifikt møbel eller bare liker å titte, så bør du ta turen innom din nærmeste Fretex-butikk. Sjansen er stor for at du finner noe du faller for.

Kristin Hareide, Fretex

Tilbake