vintage / DIY / streetfashion / redesign

DAYS

12. desember 2014
EN GANG TIL gir to tomler rett opp til Sarah Kaurin Jonassen som har stylet en helt nydelig serie med utelukkende brukte klær og ting. Fotograf: Sigrig Strand Bjorbekkmo.
FINmag la for kort tid siden ut en bildeserie stylet av Sarah. Serien er sart, kul, og vakker på en sånn lekker morratryne-aktig måte og gikk rett hjem hos EN GANG TIL!
Sarah har en bachelor i Teatervitenskap og videreutdanning i Prosjekt- og Prosessledelse fra Emergence School of Leadership. Hun arbeider som teaterprodusent og har andre prosjekter ved siden av. Hun er veldig opptatt av bruktklær og all styling hun gjør er med brukt tøy. Sarah ønsker ikke å fremme butikker og kjeder som hun ikke står inne for, men jobber heller estetisk og politisk med miljø og menneskevennlige produkter i styling og eget konsum.
"Jeg handler alt brukt (utenom undertøy) og har gjort det i 6-7 år. Jeg har begynt å handle litt basisklær på butikker som har gode prinsipper for arbeidere og er miljøbevisste. Jeg er veldig miljøbevisst, men samtidig er jeg opptatt av å ha en personlig stil og ikke følge motetbildet. Jeg går med det jeg liker. For meg er det morsomt å kombinere brukt tøy med det man har istedenfor å kjøpe nytt hele tiden hos kjedebutikker. Brukttøy gjør mote mer utfordrende og spennende."
3 kjappe:
-hviken butikk er din absolutte yndlings?
S: Fretex Grünerløkka og loppisene i Oslo.

-Hvordan definerer du din egen stil?
S: Schizofren. Jeg tar alltid på meg hva jeg føler jeg har lyst til å gå med. Jeg følger magefølelsen. Jeg prøver å være minimalistisk, men jeg har ikke sjangse. Jeg har en tøff, bohemsk og jeg-føler-meg-flott-uansett-stil. Alt fra 60-tallet til nåtiden.

-hva var det første du tenkte når du sto opp i dag?
S: Jeg fortjener å sove litt lengre.
Sarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSarah Kaurin shootSB days 09Sarah Kaurin shoot

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake