vintage / DIY / streetfashion / redesign

Grønne Jenter på ØYA i vintage

15. september 2015
Det er to ting som alltid er sanne når det gjelder Øyafestivalen: det er alltid fint vær og det slår aldri feil å kle seg i vintage.

I vintage på Øya #engangtil

Årets vintagevalg falt på en 50-talls inspirert sommerkjole fra Fretex. Denne pin-up kjolen fra Betty Barclay ble funnet av årvåkne Siri på Fretex Grünerløkka, og heldigvis så passet den! Når sommersola endelig viste seg, passet det så fint at jeg befant meg sittende i gresset i Tøyen parken og hørte på årets musikkfavoritter under årets Øyafestival.

vintage kjole oya

Lengden på kjolen er perfekt til å sitte i gresset med, samtidig som viskosestoffet er svalt og behagelig mot huden i den stekende sola. Jeg paret den med noen hvite og temmelig gamle tennissko, og litt store svarte og hvite øredobber for å kjøre 50-talls stilen helt ut.

sommer vintage oya

Bildetekst: Myse, myse mot sola. Det finnes ikke noe finere enn å nyte live musikk i varmen og i grønt gress.

vintage kjole fretex 1

Bildetekst: 50-talls Betty Barclay kjole pris: 129 kr. Rød 80-talls silkemorgenkåpe pris: ukjent

Jeg var litt for opptatt av å nyte godværet og musikken til å ta bilde av meg selv under selve Øyafestivalen (i motsetning til veldig mange andre!).

Jeg vet, skikkelig bloggerfail. Jaja, dere kan se over hvordan kjolen satt da Siri og jeg prøvde den. Og hvem vet, kanskje til neste år så blir det (u)vær til å ha på seg den røde silkekåpa? Neida. Joda. Ok, kanskje jeg tør. Kanskje.

Utrolig takknemlig til den som ga fra seg denne til Fretex og tenkte at noen andre kunne få glede av den!

Grønne jenter samarbeider med Fretex Fashion og deres initiativ #engangtil for å vise frem miljøvennlig og superstilig mote.

Tekst: Zlata/ Grønne jenter

Foto: Zlata og Siri/Grønne jenter

Grønne Jenter

Tilbake