vintage / DIY / streetfashion / redesign

Interiør til alle hjem

8. august 2016
Gjør hjemmet ditt spennende med en unik og sjarmerende blanding av gammelt og nytt interiør.

Ofte kan du kaste et blikk inn i et hjem for å se hvem som bor der. Boligens personlighet og karakter kan nemlig si mye om deg, og da spiller interiøret en viktig rolle. For uansett om du liker det enkelt og stilrent, rocka og retro eller gammelt og romantisk, så er det de små tingene som tilfører de ulike rommene det lille ekstra.

For deg som er interessert i interiør og ønsker en herlig blanding av nytt og gammelt for å gi hjemmet ditt personlighet og sjel, er en bruktbutikk som Fretex et skattkammer av interiørartikler og møbler.

Unikt interiør som fanger interessen

Interiør er et vidt begrep: Det kan være store møbler, lamper, små bord eller et bilde som setter prikken over i-en i et rom. Det er ingen tvil om at bruktgjenstander tilfører interiøret litt ekstra sjarm, og i en av dine nærmeste Fretex-butikker finner du alt fra pent brukte møbler til små pynteting og krimskrams.

Hos Fretex kan du dumpe borti alt du trenger av interiør. Store krukker til terassen, gamle vevde tepper, gammeldagse aviskurver eller fruktfat og glassvaser med retrodesign, er bare noen få eksempler på hva som kan dukke opp. Ofte er det kanskje ikke noe spesielt du har vært på jakt etter som fanger interessen din, men som du likevel får øye på fordi det passer perfekt hjemme hos deg.

Hva med et yndig og romantisk blomstrete porselensservise? Det er jo perfekt for deg som er glad i te og liker å invitere til et ekte nostalgisk te-party.

Eller kanskje du får øye på noe nips du egentlig ikke har bruk for, men som du bare ha. I samme slengen kan du jo også se etter en gammel settekasse til å ha tingene på. Fine ting bør vises frem!

Interiør til alle rom

Hos Fretex kan du finne interiørartikler til de aller fleste rom, om det så er til stuen, kjøkkenet, soverommet eller badet.

Ikke vær redd for at ting ikke matcher. Det kan for eksempel være kult med kopper i forskjellige farger, som gjestene selv kan velge ut når de er på besøk. Eller kanskje du heller vil samle på ulike kopper i samme farge, men i varierte nyanser? Stolene rundt kjøkkenbordet trenger heller ikke være like - med ulike stoler får interiøret et kult preg.

Også barnerommet kan tilføres litt ekstra personlighet med interiør fra bruktbutikken. Gamle barnestoler, nattbord, kule leker og bilder til pynt er noen elementer som er enkelt å få tak i. Et strøk maling kan være alt som skal til for at det skal passe enda bedre inn i interiøret du allerede har.

Lamper og belysning er viktig for interiøret, så se etter kule og unike lamper hos Fretex - og tenk nytt! Lampefoten og -skjermen trenger jo ikke å brukes sammen slik de står i butikken. Eller kanskje du snubler over designklassikere fra Poul Henningsen og Verner Panton?

Det beste med å lete etter interiør hos Fretex er den høye sannsynligheten for at du får noe ikke alle andre har. Lykke til med jakten!

Kristin Hareide, Fretex

Tilbake