vintage / DIY / streetfashion / redesign

Linn skåber for Fretex

17. mars 2015
Linn Skåber er for de fleste kjent som en av Norges absolutt morsomste. Og det er hun. Nå er hun også modell for Fretex og er å se på plakater i Fretexbutikker over hele landet. Foto: David Nikolaisen
Fretex-va¦èr-sommer-2015-219
EN GANG TIL hadde for kort tid siden photoshoot på grunerløkka i Oslo. Det ble ikke tid til så mye snakk, men vi var så heldige å få listet inn noen kjappe spørsmål i etterkant;

Handler du mye brukt selv?
Ja, Grunerløkka er jo full av herlige secondhandbutikker.
Jeg er generelt opptatt av miljø. Gjenbruk handler om noe mer enn det. Det handler om samhold, bevissthet og fellesskap. Så i tillegg til miljø får man familie-følelse....som å arve av en trivelig kusine.
Dine beste bruktfunn?
Kjøpte to fantastiske kjoler på Dianas salonger på Løkka i sommer. En lang, gul og en orange med brokader og gøy. Reddet to bryllup i fjor. Føler jeg meg skikkelig lørdagsklar i sommer, er de på igjen.
Hva er det eldste plagget du eier?
Det eldste plagget jeg eier er en dressjakke jeg fikk av en 80 år gammel dame da jeg var 18. Eller det var mamma som fikk den først... Nei, mormor! Denne damen, Josefa, var venn med tre generasjoner Skåber. Jakka er hos meg nå;)
Fretex-va¦èr-sommer-2015-149
Takk til Linn!

EN GANG TIL

Tilbake