vintage / DIY / streetfashion / redesign

månedens Tina: festklar for 0,-

18. desember 2015
Jul og nyttår bringer mange minner med seg, og for min del er klær og duft to eksempler på noe som gjør noe med meg! Jeg anser meg som en «moderne nostalgiker», og har siden jeg var liten vært i overkant interessert i klær som hører fortiden til. Det å gå i foreldre og besteforeldres klesskap satt fantasien i gang, jeg diktet opp i historier og spilte roller i mitt eget teater. Å finne gamle klær på et loft eller en kjeller var en opplevelse langt større enn å se på moderne klær i butikker.Så denne julen vil jeg ikle meg min mors perlebroderte bluse, paljettjakken jeg brukte på sommerferien med min kjæreste og våre barn, bestemors håndlagde veske, arvesmykker - alt blandet sammen med senere vintagefunn, mitt eget design og rimelige plagg fra kjedebutikkene. Akkurat så vimsete som jeg liker det, mine barn sier jeg liker jo alt som er "skeivt og rart"!

Fargepaletten kommer fra vinterens mørke himmel, dens hvite snø og ettermiddagens kalde blå himmel; «den blå timen». Ingenting er så inspirerende som naturen, og med våre fire årstider er det nok å ta av!

Ting er fortsatt bare ting, men nettopp disse har tilhørt noen jeg er glad i, og derfor gir de meg gode minner og får en større verdi. Jeg håper de vil bety noe også for de som kommer etter meg.

Gi en liten tanke til hvordan du legger opp ditt forbruk i 2016 - ta en "varetelling" i eget skap før du fristes av ting du ikke trenger - ikke minst under januarsalget!
GODT NYTT ÅR, VENNER!

party jul nyttår (8)

party jul nyttår (5)

party jul nyttår (2)

party jul nyttår (7)

party jul nyttår (3)

EN GANG TIL, Tina

Tilbake