vintage / DIY / streetfashion / redesign

Samarbeid med prefall.com

22. juni 2015
Prefall.com er en ny og usedvanlig lekker nettbutikk som drives av deg. Eller... Den drives av nydelige Claire Dennington, men du kan som privatperson eller lite foretak lage din egen shop-in-shop. Genialt konsept for å videreselge klær for alle med god smak og lav impulskontroll.

En gang til har en egen butikk der og stiller med nydelige bomberjackets, sweats, jeans og mange andre bruktkupp. Bildene her er tatt av fotograf Matteo Pinter backstage på shooten prefall (de 2 første bildene) hadde i våres og Renathe Thorsedt på kampanjen (de 2 siste). Vi  gratulerer med lansering og er takknemmelige for å få være med på et så fint konsept fra starten av.

Det nyeste tilskuddet på bruktmarkedsfronten er Oslo-baserte Prefall. Prefall.com er en nettbasert plattform med fokus på gjenbruk av gatemote.

Med et ønske om å utfordre bruk-og kast holdningen som dominerer billig-kjedene, har Prefall også fokus på vintage. «Det finnes et hav av fantastiske vintage plagg som har overlevd mange tiår og generasjoner, som burde få overta plassen til billig-produserte plagg som kun varer en sesong.» sier «Delingskulturen er mer en regel, enn unntak nå. Og et mål er å tenke bruk-og del, fremfor bruk og kast» legger hun til.
Fretex-bloggen En Gang Til er blant de første som har åpnet en Prefall Shop, med håndplukket tøy som får leve ut et nytt liv på Prefall.com

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake