vintage / DIY / streetfashion / redesign

second hand på gymmen

10. desember 2015
i forrige uke hørte jeg en person si "ja, nå skal jeg i gang med å trene. Jeg må bare få kjøpt meg litt nytt treningstøy først". Mulighetene er jo store for at personen ikke har intensjoner om å trene i det hele tatt og bare trenger noen unnskyldninger for å la være, men det fikk meg til å tenke på hvor dyrt det egentlig er å trene hvis man alltid skal ha det nyeste treningstøyet og at det selvfølgelig er helt unedvendig.

Jeg trener ganske mye og er absolutt opptatt av å ha treningstøy som ikke hindrer meg i å gjøre det jeg skal når jeg er på gymmen. Det er viktig for meg at det er behagelig, tillater full bevegelse og joda, jeg tenker også litt på hvordan det ser ut. Jeg er en av dem som med en gang hoppet på "kompresjonstights-trenden". ikke fordi jeg trodde jeg kom til å få noe som helst treningsutbytte av at buksa mi var strammere enn vanlig, men de var jo veldig fine da...

-Og her ligger nøkkelen; utstyr kommer aldri til å gjøre jobben for deg. Hvis det gjør det er det ihvertfall alt annet enn gunstig for treningen din. Det skal faktisk være litt tungt hvis du ønsker å få resultater. Det viktigste er at du kommer deg på gymmen og har klær du kan svette i. Det krever ikke mer -altså utover innsats. Personlig kjøper jeg nesten bare second t-skjorter til treningen. Jo mer brukt og vasket jo bedre. Liker når de er helt på randen av kollaps-da er de absolutt mykest og mest behagelige å ha på.

Singleten på bildet er fra Peter Weith (tipper midten av 90-tallet) og er kjøpt på Fretex for rundt femtilappen.

IMG 9155

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake