vintage / DIY / streetfashion / redesign

Stort utvalg i bruktbutikken på nett

26. august 2016
Liker du den spennende jakten etter unike second hand-funn hos Fretex? Da håper vi at du også besøker vår brukthandel på nett.

Det å shoppe second hand dreier seg like mye om å være miljøbevisst og snill mot lommeboken, som det å skape sin egen personlige stil. Det er i tillegg morsomt å lete gjennom de sjarmerende plaggene og tilbehøret som du vet har levd et liv før.

Du vet vel at du nå også kan shoppe de unike second hand-funnene på pc eller fra mobilen? For selv om det egentlig ikke er en nyhet at Fretex har åpnet bruktbutikk også på nett, så er det kanskje ikke alle som har fått det med seg. I begynnelsen av 2012 åpnet vi nemlig for at du kan handle deler av bruktutvalget vårt på nettet. Perfekt for deg som kanskje ikke bor i nærheten av en Fretex-butikk, men som likevel vil benytte deg av de unike mulighetene en brukthandel gir deg.

I vår brukthandel på nett finner du et godt utvalg av både klær og tilbehør under kategoriene «dame», «herre», «denim» og «redesign». Butikken er oversiktlig og gjør det enkelt for deg å finne akkurat det du er på jakt etter ved å krysse av og filtrere søket etter produsent, størrelse og farge på plagget.

Her kan du finne alt fra glitrende topper og kule skjorter til klassiske blazere og denimjakker fra både rimelige og dyre merkevarer. Det er heller ikke gitt at plaggene er brukt, for ofte leverer folk fra seg helt nye plagg med prislappen på. Det du kan vite med sikkerhet er at du får noe som ikke alle andre har, og til en mye rimeligere penge enn om du skulle ha kjøpt samme plagget helt nytt.

Om det så er festkjoler til en spesiell anledning eller klassikere du søker, kan det hende du finner akkurat det du leter etter i Fretex sin brukthandel på nett.

Det du finner under kategorien «redesign» er plagg eller tilbehør som allerede har levd ett liv, men som fortjener et til, og gjerne i en ny form. Her er for eksempel unike og klassiske vesker laget av skinnjakker og varmeflasker av gamle ulltepper.

Fordelen med en brukthandel på nett

Det er flere fordeler med å shoppe i en bruktbutikk på nett. Det blir blant annet lettere å stadig titte innom for å se hva som dukker opp. Kanskje finner du noe du ikke klarer å la være å legge i handlekurven?

Du slipper også tråling i butikkene i flere timer, med mindre det er det du foretrekker. Med en brukthandel på nett trenger du heller ikke å la deg begrense av åpningstider, men kan shoppe akkurat når det passer deg, uansett om det er en sen kveld i sofakroken eller en lat søndagsmorgen i sengen.

Når du handler fra Fretex sin bruktbutikk på nett får du 14 dagers angrerett, som gir deg muligheten til å prøve plagget i fred og ro hjemme. Husk at det kun finnes ett eksemplar av hvert plagg, så ikke nøl med å slå til når du først finner noe du liker - neste gang er det kanskje noen andre som har kapret det.

Uansett hva du ser etter og hvilken stil du har, så anbefaler vi å ta en tur innom vår bruktbutikk på nett!

Fretex nettbutikk

Kristin Hareide, Fretex

Tilbake