vintage / DIY / streetfashion / redesign

Våren 2015

22. januar 2015
Selv om varmegradene, regnet og de kaotiske isdans-tilstandendene rundt i byens gater forsvant kan man vel fortsatt glede seg til våren?. Det er uansett ikke lenger til enn at det er på tide å spikre vårens trender og begynne å friske opp garderoben.

Det er faktisk ikke mer enn 3 måneder til vi igjen kan vase gatelangs og kjenne solen i ansiktet uten å være pakket inn i vinterjakker, skjerf, luer, votter og brodder. Vi starter jakten på vårens godbiter allerede nå med å tråle byens bruktbutikker i helgen. o glede! Her er sjekklista:

70 tallet: Semsket skinn, varme farger, lappeteppe teknikk, festival look, bukser med bootcut og frynser er blandt snacksen som kommer som en blomsterbombe. Det fine med denne trenden er at den i aller høyeste grad er vintagevennlig og hvis du er heldig, kan du bare rote rundt i familiens skap og finne masse der.

IMG 6115090-spring-2015-trends-florals

Army: Den rake motsetningen til "make love not war". Army uniformsinspirerte jakker og cargobukser i klassisk grønt og grått. Nydelig!

IMG 6112

Skinn: Ikke det materialet man nødvendigvis forbinder med vår, men cognacfarget, brunt, sort, grått og armyfarget, blankt skinn i stramme siluetter i form av skjørt, kjolefrakker og jakker var sterkt representert under moteukene verden over.

044-spring-2015-trends-leather

Denim: kanskje aldri en nyhet, men det er et fantastisk materiale. En gang til applauderer malt, slitt og mønstret denim! kjør gjerne (eller helst) denim på denim med både bukse, skjorte og jakke.

Stylesight-Stylesight-Paris-Mens-Spring-Summer-2015-Dior-Homme

Blomster: En av vårens faste innslag. Nå med variasjoner av størrelsen på mønsteret og sterke farger.

IMG 6102IMG 6120IMG 6101

Helhvitt: Hvitt fra topp til tå fortsetter å prege motebildet over våren og sommeren.

050-spring-2015-trends-neutrals

EN GANG TIL

Tilbake