vintage / DIY / streetfashion / redesign

Våren er her!

24. februar 2016
Nesten ihvertfall... Mens noen planlegger ullundertøy til påsken, gleder teamet bak Fretex` vårkampanje seg som unger til våren. Kom sol! Kom farger! Kom glede!

facebook header1

Personlig synes jeg vinteren er litt i lengste laget og er ganske langt fra å være skientusiast (det er jo helt tabu å si høyt i Norge, men pytt, nå er katta ute av sekken). Mens resten av landet allerede har begynt å gå over beholdningen av skismøring og sunblock, har vi i Fretex hatt fullt fokus på våren og trendene vi satser på i de kommende månedene. I forrige uke tok vi bilder til vårkampanjen, hvor vi gikk helt bananas med farger. Det herlige teamet bestod av undertegnende, makeupartist Trude Mokkelbost Laukli, fotograf Jeton Kacaniku og 2 modeller fra PHOLK.

Tøyet vi brukte i kampanjen blir lagt ut for salg i nettbutikken, så er du kjapp på tastene, kan du få tak i godbiter fra shooten :)

Fokuset i kampanjen er:

Hvite skjorter

Til både dame og herre kjører vi store, hvite, deilige skjorter. Bruk den som kjole eller til jeans, hverdag eller fest. Den klassiske, hvite skjorta har uendelige stylingmuligheter og oser ren eleganse. Vår absolutte yndlings denne sesongen!

Denim overload

I år som i fjor er jeans en sterk trend. Det er det forsåvidt hver eneste vår og høst. Det spesielle denne sesongen er at de er superslitte og hullete, og vi ser også klassiske jeans fra 90-tallet med løs, komfortabel passform.

Farger

De fleste av oss forbinder kanskje våren med lyse, sarte pasteller, men denne våren smeller vi til med skikkelige farger! klare toner av gult, oransje, rosa, grønt og blått funker kjempefint til hvitt og jeans og er forfriskende her på vårparten.

Sportswear/streetstyle

Sportstøy har preget motebildet en god stund og passer godt inn i hele tankesettet med at tøy skal være behagelig og funksjonelt fremfor prangende og påtatt. Streetstyle er vel strengt tatt ikke en trend, men noe som er viktig for oss i Fretex å fokusere på da vi ikke tenker sesonger og mote helt som resten av den kommersielle industrien, men mer på stil, funksjonalitet, komfort og personlighet. Mote i seg selv er kortvarige gleder og vi ønsker å sette fokus på plagg du kan bruke veldig mye lenger enn 3 måneder. Vi snakker selvfølgelig om plagg som trenchcoats, bomberjackets, skjorter, jeans, basic jersey og alt annet en versatil og praktisk garderobe burde inneholde og som tåler tidens tann.

Styling

Med en forholdsvis basic garderobe er det enkelt, rimelig å miljøvennlig å heller style gode klassikere med dataljer som brede belter, flate komfortable sko, gjerne metalliske effekter og godsaker fra 90/00 tallet for å skape litt kant.

video2

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake