vintage / DIY / streetfashion / redesign

Velkommen til Maria!

11. august 2015
EN GANG TIL er så heldige å ha flere ildsjeler som bidrar med inspirasjon, glede og engasjement til bloggen vår. Nyeste tilskuddet på stammen heter Maria og her gir hun dere en kort hallo i luken og pent god dag.

Hei! Jeg heter Maria (29) og er ansatt av Fretex Majorstuen. Utdannet sosionom med en stor pasjon for gamle skatter. Hvor gamle er ikke så viktig, det er gjenbrukstanken som teller. det å bruke en bukse, et krus, en bok, en gang til. Men om jeg finner en florlett kjole fra 70-tallet kjenner jeg nok at jeg blir litt ekstra varm om hjertet.

Trend for meg er ikke så viktig, det er hva du føler deg vel i som teller. Hvis det er limegrønn cordfløyel fra topp til tå skal man gå for det - ikke hva som farger motebildet akkurat denne sesongen. For meg er det helt essensielt hvordan plagget føles mot huden. Jeg kan bli helt mo i knærne av sarte blonder, silkebluser og herregensere i ull. Det er en greie jeg har.


IMG 2120


Denne høsten skal jeg gå ekstra inn for å tenke miljø for hodet. Logge av instagram etter arbeidsdagen er over, sette mobilen på lydløs når jeg trenger ro og skru av macen en god stund før leggetid.

Jeg prøver å bli litt mer tålmodig. Være bevisst på at vi lever i et "kjøp og kast" og "skal ha nå" samfunn. Det er ikke alltid jeg finner det jeg leter etter første dagen på bruktbutikk, men kanskje på andre eller tredje forsøk. Og når det dukker opp noe blir gleden ekstra stor, og det er nettopp den gleden jeg ønsker å holde fast på. Gleden over å jakte og det å finne.

I tiden fremover kommer jeg til å skrive noen innlegg her på engangtil.com. Jeg gleder meg til å dele bruktkupp, inspirasjon fra nabolaget og enkle styling/DIY tips til både deg selv og hjemmet ditt.
Maria

EN GANG TIL, Maria

Tilbake