vintage / DIY / streetfashion / redesign

Vinnerne er kåret!

15. desember 2015
"Alle konkurranser har en vinner" Vår har 2 og her er de!

Jenny Skavlan og hennes mann Thomas Gullestad (Fingern) pryder i disse dager butikkplakatene og julekampanjen hos Fretex. For et par uker siden startet vi en konkurranse hvor du kunne vinne antrekkene fra kampanjen.

Hos Fretex vet man aldri hva som venter en - her kan du gå på skattejakt! Du kan få utløp for din kreativitet og kanskje gi deg i kast med små og store redesignprosjekter når du kommer hjem! For noen er det bare gøy, mens andre gjerne vil ha akkurat det de ser på kampanjeplakaten. Denne gangen var det mulig! I konkurransen, som nå er avsluttet, gir vi bort klærne som Jenny har på seg i kampanjen. Vinnerne er @rebeccaamalie og
@sandrah03. De har lagt ut sine beste bruktkupp. Grunnen til at vi valgte nettopp disse to er:

1:Et veldig godt eksempel på hvordan en vintage kjole kan fungere godt i seg selv. Denne er også spesielt passende i disse juletider med assosiasjoner til "tre nøtter til askepott"

2:En veldig fin kombinasjon av gammelt og nytt. Sandrah har rett og slett lånt en jakke av faren sin, og er det noe vi i EN GANG TIL applauderer så er det å låne fra venner og familie, "shoppe" i eget klesskap og tenke kreativt fremfor å kjøpe noe nytt.

Gratulerer!

bildene

Vinneren av antrekk nr 1 er:

bilde 1

Vinneren av antrekk nr 2 er:

bilde 2

Takk for engasjementet og håper klærne blir brukt igjen og igjen og igjen, lånt bort til venninder og helt til slutt når det enten er brukt helt i stykker eller dere skulle bli lei det, at det havner i en Fretexboks så andre kan få glede av det og miljøet spares for unødvendig ressursbruk.

Send fullt navn og addresse til Thomas.sundeen@fretex.no, så er klærne straks på vei med posten :)

EN GANG TIL, Thomas

Tilbake