vintage / DIY / streetfashion / redesign

Vintage is beautiful

24. august 2015
Selv om Fretex selger brukte klær, har vi i aller høyeste grad mulighet til å følge med på de aktuelle trendene i motebildet.

Denne høsten fokuserer vi i Fretex spesielt på gråtoner, ruter, victoriansk stil og jeans utover vårt vanlige sortiment av lun strikk, redesignprodukter og masse, masse andre skatter. Kampanjen "Vintage Is Beautiful" spinner videre på idèen om at noe ikke trenger å være nytt eller ungt for å være dagsaktuelt. I kampanjen har vi brukt modeller i 60-70 årene som har det til felles med produktene vi selger at de har masse historier. Stylingen er gjort som om de var klassiske fashionmodeller på 18-20 år med fokus på sterke poseringer og masse attitude. Vi ønsker med denne kampanjen å fokusere på en annen skjønnhet enn den vi blir presentert for i hverdagen, nemlig skjønnheten som ligger i erfaring, arbeid og opplevelser.

Både her på bloggen, på Fretex Fashion og instagram kommer vi under kampanjen til å legge ut videoer med intervjuer av modellene, konkuranser og oppfordringer til å finne skjønnhet i det uante. følg med!

DSCF3106 resize

DSCF2689 resizeDSCF2393 resizeDSCF2185 resizeDSF1055.tif resize

EN GANG TIL

Tilbake